Koje Programski Jezik biste trebali koristiti za izradu web stranice?

Koje Programski Jezik biste trebali koristiti za izradu web stranice?

izradu web stranice

Izrada web stranica je zadatak koji vam svibanj pronaći teško učiniti na svoju ruku, ako se ne vješt u tome. Odabir jezika razvoj web aplikacija je bitan dio svake web razvoj. Postoji nekoliko načina, tehnika i alata kako bi proširili web razvoj. Tu su i mnoge različitih jezika koji su različiti programeri koriste za razne različite svrhe web development.

Različiti programi i jezici se koriste za različite svrhe. Iako je većina od jezika koji se koriste radi najbolje za vlasnike web stranica ima nekoliko koji su najčešće i naširoko koristi. Ove različite aplikacije napraviti različite zadatke. Stoga je teško shvatiti za web programer za izabrati iz tih nekoliko web jezike koji najbolje radi za njih. Ovdje je kratko objašnjenje za svaki od zajedničkog jezika koji se koriste za brzu i kvalitetnu izradu web stranice koja će vam pomoći izabrati između ovih različitih jezika za svoje web razvoj.

Danas postoji niz skriptnih jezika kao što su Cold Fusion, Perl, JSP, ASP.NET, PHP i sl koji se koriste uobičajeno kod većine programere. Ovi jezici su uglavnom podijeljeni u dvije glavne struje – open source jezika i vlasničkih jezika.

PHP- PHP je najčešći jezik te je u osnovi open source programski jezik. Većina programeri vole koristiti taj jezik zbog svoje fleksibilnosti i jednostavnosti za korištenje. Ova web jezik je potpuno besplatan za korištenje i redovito ažurira nego bilo koji drugi programski jezici na webu. Zbog svojih velikih mogućnosti i prednosti to je jedan od najomiljenijih jezika među web programere.

ASP.NET- To je jedan od najvažnijih prilagodljiv web jeziku. Možete jednostavno primijeniti ovaj jezik s sastavio jezika poput C, COBOL, Lisp, VB i scripted jeziku kao što je JScript, Python, VBScript i sl to je super web jezik koji se također može koristiti s VisualStudio.NET, C ++ Builder i Web Matrix itd

JSP (Java) – JSP ili Java poslužiteljskih stranica, je open-source programski jezik koji se može koristiti čak i bez znajući Java Script. Ova web aplikacija razvoj jezika omogućava Java tag knjižnica programere ugraditi jednostavne oznake rukuju.

Perl- Perl je također jedan od najomiljenijih open source programski jezik koji je vrlo učinkovit i utjecajan. Web aplikacija programer može lako dobiti bilo koji alat im je potrebno iz ovog programskog jezika.

ASP Umrežavanje To je danas široko koristi web razvoj jezika. Pojam ASP je kratica za Microsoft najnoviju verziju Active Server Pages tehnologije. Danas većina web programeri su koristeći ovu tehnologiju za stvaranje i razvijanje atraktivan, učinkovite i dinamične web stranice.

Odabir web jezik je težak zadatak za vas učiniti, a ako niste vješti u tome naći ćete ga teško znati što je bolje za vas. Možete uzeti pomoć web development tvrtka koja će vam pomoći odabrati bolju razvoju alata i odgovarajuće web aplikacija jezik što je dobro za vaš poslovni model web stranice.